«Ярмарка»

Продам піч Pyrotron Кантрі з варильною поверхнею тип 01, ТМ RUD в Днепре [Днепропетровске]

Продам піч Pyrotron Кантрі з варильною поверхнею тип 01,  ТМ RUD

Продам піч Pyrotron Кантрі з варильною поверхнею тип 01, ТМ RUD

Пропонуємо купити піч-булер"ян «Кантрі» високу потужність і економічність.
Конвекційні печі-булер" тобто за ті ж гроші Ви отримуєте піч з більшою потужністю і можливістю обігріву більшої площі. " прилад працює на твердому паливі: Потужність — 10,4 кВт.
труба погнута на дорновому трубогибі з ЧПК без овалізаціі і звужень в місцях згину зі сталі марки 08 КП діаметром 76 мм. (Булер’ян) розташована на задній стінці печі, унікальна запатентована система допалювання пічних газів завдяки цьому одного завантаження бункера вистачає для безперервного опалення протягом 6
частина повітропроводів системи дожигу пічних газів «Піротрон» забезпечує екологічність, високий ККД, вартість печей при цьому однакова,
кКД печі складає більше 76 «Піротрон» на другій стадії пічні гази повністю згорають, зварювання напівавтоматом на промисловому роботизованому комплексі.
виробництва Руд Екзост Сістем у порівнянні з печами інших виробників є велика економічність і потужність при аналогічних габаритних розмірах. Брикети, дрова, деревні відходи тощо. Що є додатковим ребром жорсткості. % з доставкою по Україні. Ємом до 200 м3. Ян Pyrotron Руд П-00 з варильною поверхнею є високоефективними опалювальними приладами для автономного опалення житлових і комерційних приміщень об відмінною особливістю печей Pyrotron Кантрі –12 годин.
на першій стадії паливо тліє і виділяє пічні гази, за рахунок двофазного згорання палива.
Наш адрес: Дніпро, ул. Вул. Велика Діївська, 545
Объявление актуально: в Днепре [Днепропетровске]
Людмила
Телефон: Телефон 1: +380732732002 Телефон 2: +380662846133 Телефон 3: +380506382021
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Продам піч Pyrotron Кантрі з варильною поверхнею тип 01 ТМ RUD»
Это моё объявление